Wat houdt het lidmaatschap van de ROV in?

 

Contact met mede-ondernemers

Als lid krijg je een eigen presentatie op de ROVsite.

Meepraten en belangenbehartiging.

Een keer per jaar houdt de ROV haar Algemene Ledenvergadering. Het moment om zaken aan de orde te brengen waar het bestuur mee aan de slag kan. Maar ook om andere ondernemers uit Rijsbergen te ontmoeten.

Je kunt gratis deelnemen aan ROV evenementen zoals Hart van Rijsbergen en De Fietstocht.

Daarnaast zal er vanaf 2017 tweemaal per jaar een inspraakavond georganiseerd worden waar u als ondernemer / winkelier kunt aangeven waar de ROV u in zou kunnen ondersteunen of wat u goede zinvolle activiteiten zijn om een goed leefbaar en ondernemersklimaat in Rijsbergen te behouden, te creeren of te verbeteren. 

Daarnaast worden er regelmatig leuke uitstapjes en activiteiten georganiseerd voor de leden om op een informele manier met elkaar te bespreken. (ook zakelijk natuurlijk) Ons Motto je kunt beter zaken met elkaar doen dan tegen elkaar!

Betrokkenheid.

Als lid van de ROV draag je bij aan de doelstelling van onze vereniging: Een leefbaar en levendig Rijsbergen! Dat komt terug in de akties en evenementen die wij organsieren.

Kosten.

Het eerste jaar geldt als aspirant lidmaatschap en zijn de kosten slechts 50,- euro. Voor de volgende jaren bedraagt de contributie 120,- per jaar..

 

Vul onderstaand formulier in: