Hapzekidee Catering

Koningin Julianastraat 4
4891 AB  Rijsbergen

Telefoon
076 - 596 33 75
Email
info@hapzekidee.nl
Website
http://www.hapzekidee.nl

 

 Catering Hapzekidee is een jonge onderneming die wij in 2010 hebben opgericht vanuit onze passie voor lekker eten en de nieuwste technologie in het bereiden ervan. In korte tijd is Catering Hapzekidee uitgegroeid tot een veelzijdig cateringbedrijf.

De speerpunten ambachtelijk, persoonlijk en service lopen als een rode draad door Hapzekidee.

Zo zijn ruim 80% van onze producten zelf gemaakt.Wij houden van ambachtelijke smaken uit grootmoeders keuken gepresenteerd in een modern jasje. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technologie.

Uw feest wordt ons feest, zo laat onze persoonlijke benadering zich het best omschrijven. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Omdat iedereen anders is leveren wij maatwerk zodat uw feest, activiteit, partij of evenement perfect is.

Service vormt de "finishing touch" voor het totale plaatje. Service is voor ons niet alleen een beleving, het is ook passie omzetten naar succesvol uitvoeren van op-drachten. Catering Hapzekidee kent niet alléén het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

Voor een "compleet" verzorgde activiteit, feest, partij en/of evenement bent u bij Catering Hapzekidee aan het goede adres. Wij bieden een totaalpakket, waarbij wij géén detail uit het oog verliezen.

Beleef & geniet van dé handleiding die Catering Hapzekidee heet.

Met vriendelijke groet.

Peter & Rianne Gommers